Feestelijke parade - samen zijn wij Colmschate

Loop mee met de kleurrijke vlaggenparade. Bestel jouw vlag snel en eenvoudig met het formulier hieronder. 

Aanmelden

Geef je voor vrijdag 4 oktober op met de mensen van jouw (sport)vereniging, je vriendenclub of je gezelligste buren! Iedereen kan gratis meedoen! 

Vlaggen ophalen

De blanco vlaggen liggen vanaf vrijdag 4 oktober klaar bij Bruna, Flora 201-203. De vlaggen zijn volledig naar eigen wens te customizen.

Start parade

Er zijn twee startpunten in het centrum. Een week voor de parade maken we de indeling bekend en kun je een mail van de organisatie verwachten. Iedereen die meedoet aan de parade moet uiterlijk 19.00 uur op het startpunt aanwezig zijn. Vanuit de twee startpunten komt de parade samen op het centrale plein.

Algemene voorwaarden deelname openingsfestiviteiten

  • Door in te schrijven voor één van de onderdelen van het openingsfeest ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden.
  • Onder de personen die hebben ingeschreven wordt een hoofdprijs verloot. De winnaar wordt 'live on stage' getrokken na de feestelijke opening op vrijdag 18 oktober, tussen 19.15-20.00 uur. De winnaar is de eerste persoon die getrokken wordt en aanwezig is om deze prijs in ontvangst te nemen.
  • Het tijdstip en de dag van loting kan worden aangepast door de organisatie. Alle personen die zich hebben ingeschreven worden hiervan op de hoogte gesteld per email.
  • De hoofdprijs: Herwers Hyundai Deventer stelt maximaal 1 jaar of maximaal tot 10.000 gereden kilometer kosteloos een auto ter beschikking. Dit is exclusief benzine.
  • Verzekering: De auto is volledig casco verzekerd. Het eigen risico voor de winnaar bedraagt € 250,00 per gebeurtenis.
  • Beeldmateriaal (foto en video) wat in opdracht van de organisatie wordt opgenomen blijft eigendom van de Winkeliersvereniging van Winkelcentrum Colmschate. Al het beeldmateriaal is vrij te gebruiken voor (social)media.
  • Ingevulde gegevens worden opgeslagen en gebruikt ten behoeve van bovengenoemde uitvoering en voor een goede voortgang m.b.t. de openingsfestiviteiten.